Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Kontakt

Kaj sploh so lesni peleti in katere mi prodajamo?

Lesni peleti so sodobno lesno kurivo. Narejeni so iz stisnjenega suhega in mletega trdega lesa listavcev ali iglavcev. Ob izdelavi peletov se uporablja suh odpadni les brez dodanih kemičnih primesi, ki se ga stisne pod močnim pritiskom. Najkakovostnejši lesni peleti so narejeni iz 100% lesa, brez kemičnih aditivov, lubja ali drugih materialov. Dosegajo visoko kurilno vrednost, z nizkimi vrednostmi ostanka pepela in vlage.

Pri nas nudimo malo in vele prodajo različnih vrst peletov najboljše kvalitete EN Plus A1 (ter tudi nižje po potrebi) iz raznih držav kot so Avstrija, Slovenija in Hrvaška. Za več informacij o cenah, dobavi in dostavi nas kontaktirajte,

Več

TEKSTILNE STORITVE

Na podjetju se ukvarjamo s številnimi storitvami – Oblikovanje in realizacija tekstilnih izdelkov je ena izmed njih. V sodelovanju z našim internim oblikovalcem nudimo oblikovanje od samega logotipa, digitalnega vzorca (npr. nogavice, majice…) do realizacije izdelka. V naši paleti izdelkov, katere lahko personalizirano nudimo, so majice, hoodiji, hlače, nogavice, torbe, kape… Vse, česar se lahko spomnete.

Za vse informacije o količinah, cenah, možnostih sodelovanja in poslovanja, nas kontaktirajte na naš e-mail info@x13.si

Več

PAKIRANJE PELETOV

Pri nas, poleg prodaje peletov, izvajamo tudi pakiranje peletov v 15 kilogramskke vreče. Pelete najprej dobimo v “Big-bagih”, tonske vreče katere vsebujejo pelete – te s pomočjo pakirnega stroja zapakiramo v “Small-bage” (15 kilogramske vreče) ter jih z robotsko roko zlagamo na palete – Tako so palete pripravljene za naprejšnjo prodajo in čakajo na svojega kupca.

Vreče zalagamo na poljubne palete – EPAL palete, 100x120cm palete… Paleta lahko na njej vsebuje od 66 do 78 15-kilogramskih vreč – odvisno od nosilnosti palete in želja strank.

Pred leti, smo si zadali cilj, da bodo pri nas vse stranke imele vedno dobrine na razpolago in te po ugodni ceni. To je do prihoda strojev za pakiranje in mehanske roke bila težka obljuba, saj surovine so iz leta v leto bolj omejene in cenjene, a sedaj vemo, da smo naši obljubi za hrbtom, zato nas obiščite in tudi sami ocenite, če to drži.

Več

Poleg prodaje in pakiranja peletov se ukvarjamo tudi s prodajo in odkupom palet.

Odkupujemo in prodajamo vse vrste in dimenzije le teh – če imate odvečne palete nas z čim več informacijami o vaših dobrinah (približne dimenzije, količina, stanje…) kontaktirajte, da se lahko v čim krajšem času dogovorimo o ceni in prevzemu.

Prav tako če potrebujete katere koli vrste palet, nas kontaktirajte in tako že takoj izvedite, če lahko Vašim željam ugodimo.

Več

AVTOMEHANIČNA DELAVNICA

Redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Ker želimo, da vozilo služi svojemu namenu in se na cesti počutite varno, Vam nudimo kakovostno avtoservis storitev, pri kateri so v uporabi le kvalitetni nadomestni deli. Strokovno usposobljeni serviserji imajo za seboj dolgoletne izkušnje pri delu z vozili vseh tipov in znamk, uporabljajo le najnovejšo diagnostično opremo in bogato znanje, ter vedno prisluhnejo željam strank.

1. Hitri servis vozila

Menjava motornega olja / Menjava filtrov: čistilec zraka, čistilec olja, čistilec zraka kabine, čistilec goriva / Menjava zavornih ploščic in diskov, zglobov, končnikov itd. / Diagnostika vozila s testerjem / Polnjenje avto klime

2. Preventivni pregled vozila predno se opravi hitri servis

Kontrola zavor / Kontrola podvozja / Kontrola svetlobnih in zvočnih teles / Kontrola olj in tekočin / Vizualna kontrola vozila

3. Servis po potrebi

V kolikor se pri pregledu opazi, da je potrebno na teh delih vozila opraviti zamenjavo oziroma popravilo, je poleg hitrega servisa potrebno narediti še servis po potrebi, da se odpravijo napake in da je vozilo po samem servisu tehnično brezhibno.

Več

SKLADIŠČENJE

Skladiščenje je strošek, ki ga kupec dodatno ne prizna rad, zato se trudimo da uporabljamo naše skladišne kapacitete v korist zniževanja transportnega stroška na celotni prevozni poti.

Eden od ključnih elementov zadovoljstva pri ogrevanju s peleti je njihovo pravilno skladiščenje. Uskladiščiti jih je treba tako, da ostanejo kolikor je le možno suhi in s tem čvrsti vse do njihove porabe. Prav vlaga je eden ključnih kriterijev energetske učinkovitosti ogrevanja s peleti. Zakaj? Zamislite si, da kurite na pelete, katerih vlažnosti je dosegla 10 odstotkov. To pomeni, da z vsako 15-kilogramsko vrečo, ki jo skurite, uparite 1,5 litra vode. Za to se (pod določenimi pogoji) porabi (dejansko izgubi) okoli 3,5 MJ energije! Če bi kurili pelete z običajno 7-odstotno vlažnostjo, bi pri 15-kilogramski vreči uparili zgolj 1,05 litra vode in za to porabili 2,45 MJ energije. Če bi kurili pelete, ki imajo vlažnost zgolj 5 odstotkov, bi to pomenilo, da morate upariti 0,75 litra vode, za kar porabite 1,75 MJ energije. Ob tem je treba upoštevati, da imajo peleti standarda EN vsaj 16 MJ energije na kilogram.

Če potrebujete skladiščenje, nas kontaktirajte.

Prošnja dodatnih informacij

Izpolni modul s tvojimi informacijami in vprašanji: kontaktirali Vas bomo v čimkrajšem času.